2018-01-12

Dormsjo_logo_cmyk

Medlemsnyheter

Pedagogisk ledare / Rektor till Dormsjöskolan sökes

Dormsjöskolan i Hedemora söker ledare. Dormsjöskolan är ett privat HVB-hem utan enskilt vinstsyfte med integrerad friskola som tar emot barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder samt social problematik. Verksamheten är medlem i Famna, har god ekonomi, gott renommé och goda relationer till ungdomarna, föräldrarna och uppdragsgivarna. Stödfunktioner finns i form av bl a ekonom, personalhandläggare, IT-ansvarig, och en ledningsgrupp. Verksamheten leds av verksamhetschef/Vd. Verksamheten är naturskönt belägen vid sjön Dormen i södra Dalarna, Hedemora kommun.

Anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Placering är på Dormsjöskolan i Hedemora. Möjlighet till tjänstebostad i området finns.

Arbetsbeskrivning
Dormsjöskolan bedriver grundskola samt grund- och gymnasiesärskola. Här arbetar 8 pedagoger och elevstöd. Eleverna, 20-25 till antalet, undervisas enskilt eller i smågrupper. Rektorn arbetar främst med att fortsätta utveckla den pedagogiska verksamheten, bedriva viss egen undervisning samt utöva ett tydligt och kommunikativt ledarskap.

Upplysningar
Rutger Zachau verksamhetschef/VD, 0225-710 752 alt. 0702314323
rutger.zachau@dormsjoskolan.com

Länk till annonsen finns här
Länk till Dormsjöskolan finns här