Aleksandra WassoAktuellt

Ideellt Forum 2022: Vem sätter agendan för civilsamhället?

Den 2 december bjuder Giva Sverige och Ideell Arena in till Ideellt Forum. 

Ideellt Forum kommer i år kretsa kring frågan vad finansiering och beroende av finansiärer gör med civilsamhällets organisationer. Med en mix av inspel från forskare och ledare i sektorn och interaktiva rundabords-samtal, diskuterar vi tillsammans hur vi strategiskt kan skapa en blandning av finansieringskällor som ger oss möjlighet att vara trogna våra organisationers grunduppdrag.

Ta del av erfarenheter, perspektiv och kunskap från exempelvis Charlotte Rydh, Generalsekreterare på Giva Sverige, David Samuelsson, Generalsekreterare för Studieförbunden, Erik Sjöstrand, verksamhetschef för Ideell Arena, och Negin Tagavi, biträdande VD på Fryshuset som alla är medaktörer under dagen.

Dagen bjuder på frukostmingel, intressanta perspektiv som delas från scenen, men också rundabordssamtal som ger insikter och möjligheter till värdefulla erfarenhetsutbyten. Dagen avslutas med prisutdelning till Årets redovisning i den ideella sektorn och mingel. Här hittar du alla finalister, mer om programmet och föreläsarna: ideelltforum.org

Om du vill anmäla dig till Ideellt Forum gör du det här!

Senast uppdaterad 2022-11-25

Fler nyheter från Famna