Aleksandra WassoAktuellt, Möten och arrangemang

Arbetsmarknadsnätverket träffas 31 januari

Den 31 januari är det dags för arbetsmarknadsnätverkets första möte för året. Då medverkar Emil Johansson, enhetschef på Arbetsförmedlingen, för att berätta om läget på Arbetsförmedlingen med anledning av myndighetens pågående reformering.

Reformen av Arbetsförmedlingen påverkar alla de verksamheter som jobbar med arbetsintegration i större eller mindre uträckning. Det finns en del farhågor och många frågor kring hur samverkan kommer att se ut framöver. Emil Johansson, enhetschef för Enheten Utbilda & samverka på Arbetsförmedlingen är inbjuden för att ge en uppdatering av reformarbetet på Arbetsförmedlingen. Övrigt på agendan är bland annat leverantörsforum och kommunikationsnätverk.

Anmäl dig senast 30 januari

Det är en digital träff via Teams måndag 31 januari klockan 14-16.

Anmäl dig senast 30 januari till Alexandra Wasso Hägglund, sakkunnig idéburen välfärd, aleksandra.wasso@famna.org. Hon kan också svara på eventuella frågor.

Notera vårens övriga träffar

Under våren träffas arbetsmarkandsnätverket också den 23 mars kl. 14.00-16.00 samt den 23 maj kl. 14.00-16.00. Vi återkommer med innehåll och gäster vid dessa besök vid ett senare tillfälle.

Senast uppdaterad 2022-02-18

Fler nyheter från Famna