Anders malmstenAktuellt, Idéburet företagande, Kvalitet och utveckling, Medlemsnyheter

Dags att anmäla sig till Utvecklingskraft!

För tolfte året i rad bjuder Region Jönköpings Län in till konferensen ”Utvecklingskraft”. Det är en nationell mötesplats där du kan ta del av goda exempel på förbättringsarbete från hela Sverige. Konferensen vänder sig till alla som arbetar inom omsorg, hälso- och sjukvård och tandvård.

Utvecklingskraft äger rum 6–7 maj, på Elmia i Jönköping.
Anmälan och mer information hittar du på: http://plus.rjl.se/utvecklingskraft

På konferensen finns möjlighet att lyssna till presentationer och samtal kring ett femtiotal olika förbättringsarbeten, samt en mängd utställningar där förbättringsarbeten presenteras.

Famna kommer på konferensen att anordna ett samtal kring temat:
”Varför gör vi inte som vi vet att vi ska?”

”Fast vi vet vad – och till och med hur – vi borde göra, är kvalitetsarbetet i många fall en utmaning att få till, i den vardagliga verksamheten. I detta seminarium vill vi skapa ett samtal mellan personal, äldre, kvalitetsutvecklare och verksamhetschefer om vad det är som hindrar och kan vara svårt. Vilka val är det egentligen vi gör i vardagen, var uppstår det svåra? Och hur fångar vi de viktiga besluten som möjliggör kvalitetsarbete?” säger Truls Neubeck, kvalitetsansvarig på Famna och samtalsledare i Famnas seminarium på Utvecklingskraft.

Övriga medverkande i samtalet är bland andra Stefan Jutterdal, Fysioterapeuterna, Lisbeth Löpare, Vårdförbundet och Emma Spak, SYLF.

Senast uppdaterad 2019-08-27

Fler nyheter från Famna