Anders malmstenAktuellt, Möten och arrangemang

Dialogmöte med Nysta – 13 april

Nystas populära dialogmöten återkommer nu för tredje gången, denna gång med ett fullspäckat och förlängt program där tre av Nystas sex team kommer att presentera delar av sina förslag och idéer för hur civilsamhället ska kunna utvecklas och stärkas. Famna, som en del av Nysta, har stått som värd för ett tidigare dialogmöte, och denna gång är det våra vänner på Forum som håller i värdskapet.

Medverkar vid detta tillfälle gör Martin Ärnlöv, ordförande för Nysta och generalsekreterare på Svenska Röda Korset, och Patrik Schröder, ordförande för Forum, samt teamledarna Hannah Kroksson, Team Det demokratiska utrymmet, Johan Oljeqvist, Team Civilsamhällets övergripande förutsättningar, och Marika Markovits, Team Välfärd i förändring.

Dialogmötet har som syfte att vara en plattform där man både kan informera sig om vad som händer i Nysta och själv vara med och påverka arbetet genom att delta i dialog och diskussion kring teamens arbete. Nu hoppas vi på Famna och Nysta på ett stort och engagerat deltagande, och att vi får se dig där.

När: 16.30-18.30, tisdag den 13 april.

Var: Digitalt, via Zoom.

Anmälan är nu stängd. Anslutningslänk och information kommer att skickas ut till de som anmält sig samma dag som dialogmötet.

Du kan läsa mer om dialogmötet och Nystas pågående arbete här.

Senast uppdaterad 2021-04-12

Fler nyheter från Famna