Anders malmstenAktuellt, Möten och arrangemang

Dialogmöte med Nysta – Tema digitalisering & forskning

Som en av Nystas (Civilsamhällets nystartsgrupp för ett nytt samhällskontrakt) sex samarbetsorganisationer är Famna nu mycket glada och stolta över att få stå som värd för ett öppet digitalt dialogmöte den 16 februari.

Temat för mötet kommer att vara digitalisering och forskning och två av Nystas team, teamet för Digitalisering & AI och teamet för Forskning, utveckling & innovation, kommer att presentera delar sitt arbete med att ta fram nya förslag på hur civilsamhället i Sverige ska stärkas. Mötet kommer också att vara en chans för de som deltar att både informera sig om och mer direkt engagera sig i Nysta-projektet.

Medverkar gör Ulrika Stuart Hamilton, generalsekreterare på Famna, Martin Ärnlöv, generalsekreterare på Svenska Röda Korset och styrgruppsordförande för Nysta, Magnus Karlsson, teamledare för Forskning, utveckling & innovation samt Ola Mattsson, co-pilot i team Digitalisering & AI.

Datum: 16 februari 2021

Tid: 16:30-18:00

Plats: Mötet genomförs på den digitala plattformen Zoom. Dagen före mötet får du som anmält dig en länk till den e-post du uppger vid anmälan.

Mötet är kostnadsfritt. Du kan anmäla dig här.

Läs mer om dialogmötet på Nystas hemsida.

Vid frågor, kontakta Love Hansson via love.hansson@famna.org

Senast uppdaterad 2021-02-09

Fler nyheter från Famna