Konferens med Nysta

26 mars: Nystas digitala vårkonferens

Nysta bjuder in till en digital vårkonferens i samarbete med Kairos Future för en diskussion på temat “Att driva samhällsförändring på 2020-talet”. Konferensen kommer att vara helt gratis och öppen för alla. Partiledare för tre av Sveriges riksdagspartier och några av landets ledande politiska journalister kommer att medverka och ge sin syn på frågorna som lyfts samtidigt som representanter från Nysta kommer att gå in närmare på sitt arbete och de förslag på samhällsförändring som just nu håller på att tas fram.

Program

  • Martin Ärnlöv, generalsekreterare på Svenska Röda Korset och ordförande för Nysta, välkomnar och berättar om Nystas syfte och mål.
  • Film från Nystas sex team om deras arbete och deras förslag till förändring.
  • Fredrik Torberger, Director for Kairos Futures team Citizens & Societies, presenterar huvudämnet för dagen – ”Att driva samhällsförändring på 2020-talet”.
  • Film från Ebba Busch (KD), Nooshi Dadgostar (V) och Annie Lööf (C) där de ger sin syn på civilsamhället och den förändring som de tror behövs.
  • Gruppdiskussion mellan alla deltagare i mindre separata diskussionsrum om de frågor och ämnen som berörts.
  • Panelsamtal mellan Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet, Susanne Nyström, ledarskribent på Dagens Nyheter, och Sanna Rayman, chefredaktör på Altinget.

Läs mer om konferensen här.

Anmäl dig här.

Sista tid för att anmäla sig är kl. 17.00 torsdag den 25 mars.

Läs mer och följ allt som händer med Nysta-projektet här.

Senast uppdaterad 2021-03-12

Fler nyheter från Famna

Datum

26 mar 2021
Expired!

Tid

08:30 - 10:00
Kategori

Arrangör

Nysta
Webbplats
https://nysta.nu/