Aleksandra WassoMöten och arrangemang

Famnas decemberseminarier

Förkovra dig i ledarskap och idéburet offentligt partnerskap i december. Famna bjuder in till tre olika digitala seminarier, som alla är kostnadsfria.

7/12 Leda andra – Ett tillfälle för erfarenhetsutbyte kring att leda andra. Vad är anledningen till att det går så lätt att leda vissa grupper och inte andra? Hur kan du förstå och anpassa ditt ledarskap efter gruppens behov och samtidigt nå resultat? Här kan du läsa mer.

10/12 Idéburet offentligt partnerskap i praktiken – Exempel från Svenska Röda Korset. Vad är idéburet offentligt partnerskap (IOP) och vad är dess fördelar? Under detta morgonseminarium presenterar Ulrika Wickman, avdelningschef Hälsa och Vård på Svenska Röda Korset, hur de arbetar med idéburet offentligt partnerskap.

14/12 Leda med visioner och värderingar – Ett tillfälle med fokus på visioner och värderingar. Hur kan du som ledare använda visioner och värderingar för att bygga varumärke, identitet och attraktivitet såväl internt som externt? Hur kan du använda styrkan i att vara en värderingsstyrd organisation för att särskilja er på marknaden? Mer detaljer om seminariet.

Kontakta info@famna.org för att anmäla ditt intresse eller ställa frågor. Sista anmälningsdatum för samtliga seminarier är dagen innan.

Senast uppdaterad 2021-12-17

Fler nyheter från Famna