Anders malmstenAktuellt

Nu börjar Nysta-projektets slutfas

Under sex veckor från början av maj till mitten av juni presenterar de sex Nysta-teamen sina olika förslag – vid seminarier, i rapporter, poddar, filmer, debattartiklar med mera. Under nästa vecka, som är v 18, drar den första lanseringsveckan igång med Team Arbetsmarknad, som bland annat har ett seminarium den 10 maj på temat ”Hur kan civilsamhället bidra till att fler kommer i arbete?”. Och den 11 maj är det dags för Team Forskning, utbildning, innovation att presentera sina förslag vid ett seminarium. Här finner du allt som är på gång.

Teamens fullständiga lanseringsschema: Vecka 18 – Team Arbetsmarknad; v 19 – Team Forskning, utbildning, innovation; v 20 – Team Digitalisering och AI; v 21 – Team Välfärd i förändring; v 22 – Team Det demokratiska utrymmet, och slutligen v 23 – Team Civilsamhällets övergripande förutsättningar.

Nysta-konferens 18 juni

Boka in klockan 08.30-12.00 fredagen den 18 juni i din kalender. Då är det dags för Nystas innehållsrika slutkonferens. Vi återkommer med inbjudan och mer detaljer så snart vi kan.

Nyhetsbrev varje måndag

Om du på ett enkelt sätt vill följa med i allt som händer dessa kommande sex veckor, anmäl dig till vårt nyhetsbrev – gå in här och skriv upp dig om du inte redan gjort det. Då får du nyhetsbrevet i din mejlkorg varje måndag fram till mitten av juni.

Slutligen kan du alltid kika in på Nystas webbplats, där finns allt du vill veta om projektet.

 

Senast uppdaterad 2021-06-03

Fler nyheter från Famna