Anders malmstenAktuellt, Medlemsnyheter

Förmånliga medlemsavtal via UHPO 

UHPO Inköpssupport erbjuder förmånliga avtal för dig som är medlem i Famna. Avtalet med leverantören Staples är ett av UHPO:s mest populära. Just nu hittar du till exempel en kartong kopieringspapper för 99 kronor och handtvål för 15 kronor pumpflaskan.

– Staples är en av världens största leverantörer av allehanda kontorsmaterial. Kontakta oss på UHPO så hjälper vi dig att ordna kontonummer och login till Staples e-butik där du enklast beställer, säger Filip Minör, vd för UHPO.

Login till Famnas medlemssida på UHPO

Om du vill veta mer om UHPO och få tillgång till alla Famnas avtalsvillkor, så har UHPO ett allmänt login för dig som Famnamedlem. Gå in på www.uhpo.se och logga in med användarnamn – uhpofamna och lösenord – uhpofamna

På medlemssidan www.uhpo.se hittar du allt om respektive leverantör och deras avtalsvillkor. Du kan också aktivera avtalen direkt på sidan.

Om UHPO

UHPO Inköpssupport är en fristående inköpsorganisation som arbetar med inköpssamverkan för bland annat omsorgsboenden, skolor och kursgårdar. Kontakta UHPO Inköpssupport på info@uhpo.se , www.uhpo.se , 08 – 560 324 50

 

 

Senast uppdaterad 2021-08-30

Fler nyheter från Famna