Aleksandra WassoOkategoriserade

Delta som arrangör på Frihamnsdagarna i Göteborg 2022

Är ni intresserade att vara med som arrangör och utställare under Frihamnsdagarna i Göteborg i sommar? Då är det dags att anmäla er nu. Frihamnsdagarna är en demokratisk mötesplats, öppen för allmänhet att besöka. Det är en mötesplats som skapats för människor och organisationer att mötas över traditionella gränser. Arbetet pågår nu för fullt inför Frihamnsdagarna den 25-27 augusti och man kan nu anmäla sig som arrangör.

Programmet på Frihamnsdagarna utgörs av samhällsfrågor som lyfts i möten, seminarier, workshopar, labbar, debatter och samtal. Samtalen varvas med musik, kultur och politiska tal. Anmälan till programmet på scenerna är öppen 1 februari till 15 maj. Du kan också göra en intresseanmälan för att få en utställarplats. Anmälan sker här.

Frihamnsdagarna äger rum på Bananpiren mitt i centrala Göteborg den 25-27 augusti. Det är fri entré och samtliga besökare har möjlighet att ta del av programutbudet. Seminarier och tal streamas för publik som inte har möjlighet att besöka evenemanget på plats.

Senast uppdaterad 2022-05-23

Fler nyheter från Famna