Aleksandra WassoAktuellt

Ideellt Forum – i år med tema kultur, bildning och ekonomi

Årets upplaga av Ideellt Forum den 19 november fokuserar på kulturens och bildningens viktiga roll för civilsamhällets arbete med ett inkluderande och demokratiskt samhälle – men också betydelsen för att utveckla den ekonomiska sfären och dess utgångspunkter.

På programmet står seminarier, panelsamtal och workshops och möten med seniora forskare, ledande företrädare för civilsamhälle och näringsliv och många andra. Medverkar gör bland andra Lars Strannegård, rektor på Handelshögskolan, Tilde Björfors från Cirkus Cirkör och Linda Zachrisson, nyligen hemkommen efter fem år som Sveriges kulturråd i Washington. Dagen avslutas med prisutdelning av utmärkelsen Årets redovisning i den ideella sektorn och mingel.

Ideellt Forum är mötesplatsen för dig som arbetar med strategi- och ledningsfrågor, ekonomistyrning, redovisning, kommunikation och hållbarhetsfrågor. Ideellt Forum arrangeras av Giva Sverige och Ideell Arena i samarbete med PwC och Swedbank. Konferensen går av stapeln i år PwC:s lokaler i Stockholm. Läs mer om konferensen här.

 

Senast uppdaterad 2021-11-24

Fler nyheter från Famna