Anders malmstenAktuellt, Kvalitet och utveckling, Medlemsnyheter

Jenny Hjalmarson – Famna-bekant i ny roll

Jenny Hjalmarson har bland annat varit ansvarig för Famnas Testbädd, som i juni i år presenterade över 20 innovationsprojekt inom idéburen omsorg och vård.

Hon har varit verksam inom HSB Omsorg, som är medlemmar i Famna, och var projektledare inom Famna-medlemmen Probitas, bland annat inför uppstart av Löjtnantsgården, som är ett idéburet äldreboende i Stockholm.

Hon har även jobbat med måltidsmiljöer för äldre, med rehabilitering och medicinteknik, och med Nationella Inspirationsmiljön, som är ett samverkansprojekt för att visa ny teknik och hjälpmedel för att ge vård och omsorg i olika hemmiljöer. Jenny har författat i och redigerat boken ”Bostadsutformning – när förmågor förändras och anpassningar behövs”. Och mycket mer.

Jenny är utbildad sjukgymnast, har sedan disputerat, och är något så fint som teknologie doktor, vid KTH inom Teknik och Hälsa.

Jenny sitter i kommunfullmäktige i Solna och är även engagerad politiskt i Stockholms läns landsting, och sitter i styrelsen för ett basketlag, Solna Vikings/ AIK Basket.

Från första december blir Jenny kvalitetsansvarig på Famna, efter att länge arbetat i viktiga utvecklingsprojekt.
Och Truls önskas lycka till på det nya jobbet.

Senast uppdaterad 2019-08-27

Fler nyheter från Famna