Anders malmstenAktuellt

Konflikthanteringskurs med verktyg från MI

Vi vill att idéburen sektor ska växa! Det kommer kräva en del förändringsarbete där medarbetarna involveras. Vid alla förändringar finns en risk att det uppstår konflikter. Vill du utveckla ditt ledarskap så att du kan navigera framgångsrikt genom förändringsarbete med trygga och engagerade medarbetare?

I februari ordnar Famnas projekt Kugghjulet en tvådagarsutbildning om konflikthantering utifrån den evidensbaserade samtalsmetoden Motiverande Samtal (MI). Utbildningen handlar om att stärka din förmåga och skicklighet för ett coachande, styrkebaserat och transformerande ledarskap. Föreläsningar varvas med demonstrationer, praktiska övningar och självreflektion. Därigenom får du verktyg att hantera konflikter när de uppstår.

Utbildaren är Cultivate Kindness, vilket är samma företag som tidigare har hållit den mycket uppskattade utbildningen i Motiverande Samtal för Kugghjulets deltagare.

Utbildningen erbjuds i första hand verksamhetsledare från Kugghjulets deltagare, men det finns plats för några fler. Kugghjulet vill därför erbjuda dessa platser till ledare inom Famnas verksamheter, till ett subventionerat pris på 3500 kronor/person. Antalet platser är begränsat, så säkra din plats redan idag!

När? Den 17 och 19 februari 2020, klockan 9.00-16.00 (Vi bjuder på lunch).

Var? Södra Teatern (Mosebacke Torg).

Vem? Utbildningen riktar sig enbart till verksamhetsledare som har personalansvar.

Anmäl dig senast den 20 januari genom att mejla Kugghjulet@famna.org

 Glöm inte att inkludera namn, organsiation och ev. kostbehov när du anmäler dig. 

Om du har frågor kontakta oss! Telefon: 08-546 949 37

 

Senast uppdaterad 2020-02-20

Fler nyheter från Famna