Aleksandra WassoAktuellt

Nominera till 2021 års Initiativ och Volontär

Det är dags att nominera till utmärkelserna Årets initiativ och Årets volontär. Ta chansen att uppmärksamma allt det viktiga arbete som pågår inom det ideella Sverige. Sista dag att nominera är den 25 oktober. 

Årets initiativ 2021
Barnavårdscentralen, A-kassan och brandkåren startades av oss i civilsamhället. Vår innovationskraft är otroligt viktig när det gäller attatt ta fram lösningar på samhällsutmaningar. Årets initiativ är en utmärkelse som Forum – idéburna organisationer med social inriktning delar ut till en ideell organisation som under de senaste åren tagit fram ett initiativ som bidrar till positiv samhällsutveckling. Passa på att nominera din organisation. Här kan du läsa mer om priset.

Årets volontär 2021
Nominera en stjärna i din organisation till utmärkelsen Årets volontär. Tidigare års vinnare och organisation har uppmärksammats stort i flera rikstäckande medier och morgonsoffor. Missa inte chansen att hylla någon av alla fantastiska eldsjälar i din organisation. Volontärbyrån står bakom Årets volontär – en utmärkelse för att hylla det ideella engagemanget. Läs mer om priset och hur du nominerar.

 

Senast uppdaterad 2021-10-13

Fler nyheter från Famna