Aleksandra WassoMedlemsnyheter

Nya medlemserbjudanden via UHPO

Livsmedel, vårdförnödenheter, förbrukningsmaterial, drivmedel, städmaterial och inredning. Det är exempel på några av de inköpsavtal som UHPO Inköpssupport erbjuder dig som är medlem i Famna. Just nu tipsar UHPO om kampanjpriser från Staples på bland annat kontorsmaterial, kaffe och handdesinfektion till och med augusti 2021. Ett annat tips är olika typer av arbetskläder från Nytello.

UHPO är en fristående inköpsorganisation som arbetar med inköpssamverkan för bland annat omsorgsboenden, skolor och kursgårdar.

UHPO tipsar om kampanjpriser på Staples produkter.

– Under det senaste året har vi förhandlat fram flera nya intressanta inköpsavtal och erbjudande som Famnas medlemmar fritt kan nyttja. Just nu vill jag passa på att lyfta fram våra kampanjpriser hos Staples och några exempel på våra avtalspriser hos Nytello, en del av Grolls arbetskläder. Kontakta oss gärna så ser vi till att du snabbt kommer åt avtalen som du är intresserad av. Vi kan hjälpa dig att spara både tid och pengar, säger Filip Minör, vd för UHP.

Detta innebär Famnas samarbetsavtal med UHPO för dig som medlem:

  • Fri anslutning till UHPOs inköpsavtal. Famnas medlemmar debiteras ingen årsavgift. Ordinarie årsavgift är mellan 1 500 kronor och 5 000 kronor exklusive moms.
  • Tillgång till en egen inköpscoach för kontinuerlig genomgång och uppföljning av inköp. Värde cirka 6 000 kronor per år och verksamhet.
  • Årligen 15 utbildningsdagar för Famnas medlemmar ur UHPOs Utbildningsfond. Värde cirka 50 000 kronor per år exklusive moms.

Så här fungerar det

Kläder för omsorgspersonal från Nytello. På UHPO:s webbsida finns även andra typer av kläder.

Kontakta UHPO som ordnar att du får tillgång till avtalen och login till medlemssidan www.uhpo.se. Uppge att du är medlem i Famna.

Medlemssidan www.uhpo.se är en informationssida där du hittar allt om respektive leverantör och deras avtalsvillkor. Du kan också aktivera avtalen direkt på den sidan.

Kontakta UHPO:

info@uhpo.se , www.uhpo.se

08 – 560 324 50, Vanadisvägen 24, 113 46 Stockholm

 

 

Senast uppdaterad 2021-06-03

Fler nyheter från Famna