Aleksandra WassoAktuellt

Räddningsmissionen söker lärare till ny grundskola

Räddningsmissionen startar en ny grundskola i stadsdelen Tynnered i Göteborg till hösten 2021. Skolan, som redan tar emot elevansökningar till årskurs 7, söker nu också lärare.

Så här skriver Communityskolan Tynnered på sin webbplats: ”Vi söker grundskollärare som har legitimation och erfarenhet av att jobba på högstadiet. Ett av skolans viktigaste uppdrag är att öppna upp världen för eleverna. Därför letar vi efter lärare som älskar sina ämnen och älskar sina elever.  Vi söker både ett antal lärare för heltidstjänster men även några deltidstjänster. Vi kommer även framöver rekrytera annan personal till skolan som till exempel kurator. Är du intresserad av att jobba på Communityskolan ber vi dig skicka ett mail till intresse@communityskolan.se så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer inför skolstart och när vi påbörjar rekryteringen.”

Om du är nyfiken att veta mer om Räddningsmissionen och planerna för den nya skolan, läs intervjun med direktor Emil Mattsson i Dagens Nyheter nyligen.

Senast uppdaterad 2021-04-28

Fler nyheter från Famna