Åsa GunnarssonAktuellt

Regionala Nysta-seminarier om civilsamhällets förutsättningar

Nystas team för Civilsamhällets övergripande förutsättningar bjuder in till fyra digitala seminarier mellan 29 och 31 mars för att diskutera sina frågor. Varje seminarium har ett specifikt regionalt fokus på respektive Västra Götaland, Västerbotten, Stockholm och Skåne. Johan Oljeqvist, vd Fryshuset och ledare för Nysta-teamet som arrangerar seminarierna, inleder.

Varmt välkommen att delta i ett eller flera av seminarierna. Här läser du mer om seminarierna och anmäler dig.

29 mars kl 09.30-10.00

Hur skapar vi ett starkt civilsamhälle i Västra Götaland post-corona? Din röst behövs! Ett Nysta-seminarium med fokus på Västra Götaland och civilsamhällets förutsättningar.

29 mars kl 11.00-13.00

Hur säkerställer vi ett starkt, livskraftigt civilsamhälle även i morgon? Ett Nysta-seminarium med fokus på Västerbotten och civilsamhällets förutsättningar.

29 mars kl 18.00-19.30

Hur skapar vi ett civilsamhälle med ett fritt, starkt och inkluderande kulturliv? Ett Nysta-seminarium med fokus på Stockholm och civilsamhällets förutsättningar.

31 mars kl 18.00-19.30

Hur skapar vi ett civilsamhälle med ett fritt, starkt och inkluderande kulturliv? Ett Nysta-seminarium med fokus på Skåne och civilsamhällets förutsättningar.

 

Senast uppdaterad 2021-04-28

Fler nyheter från Famna