Anders malmstenMedlemsnyheter

Skåne Stadsmission söker ny direktor

Lite utsnitt från arbetsbeskrivningen:
Vi söker en direktor till Skåne Stadsmission

Uppdraget
Ditt uppdrag som direktor är att ta Skåne Stadsmission in i framtiden utifrån förändrade behov och förutsättningar i samhället. Du ansvarar för att utveckla verksamheten och till din hjälp har du en engagerad ledning och styrelse samt kompetenta medarbetare.

Du leder den strategiska styrningen av verksamheten med hjälp av ett engagerat ledarskap och en entreprenöriell orientering men utifrån struktur och en god arbetsmiljö. Det kräver affärsmässighet och god kännedom om både offentlig verksamhet såväl som näringsliv. Ledningsgrupper i organisationen har det operativa ansvaret men du är synlig och kunnig om all verksamhet.

Personliga erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har djupa insikter om den idéburna sektorn. Kunskap om hur man möter människor i utsatthet är nödvändigt för att lyckas med uppdraget. Du har en egen stark värdegrund kring integritet, respekt och medmänsklighet.

Skåne Stadsmission arbetar med människor som lever i utsatta livssituationer. Vi erbjuder professionellt stöd, både akut och långsiktigt genom arbetet på våra mötesplatser, boenden, hälsovårdsmottagningar och sociala företag.

Då urvalet sker löpande vill vi gärna att du ansöker före den 30 november.

Annonsen i sin helhet med mer information på länk här.

Senast uppdaterad 2018-11-06

Fler nyheter från Famna