Aleksandra WassoAktuellt

Sökes: redovisningskunnig student för snabbt extraknäck

Famna söker student med grundläggande kunskaper inom redovisning för uppdrag som kan utföras på kvällar och helger, fram till ca 20 oktober. Tillträde snarast. Uppdragets omfattning: ca 50 timmar.

Vad ska göras? Föra över nyckeldata från våra medlemmars senaste årsredovisningar (2021) till en databas i excell. Årsredovisningarna finns samlade hos oss i ett digitalt arkiv eller i tryckt format.

När? arbetet kan påbörjas omedelbart och ska helst vara klart inom en månad.

Hur? Efter en första genomgång med våra samarbetspartners på PwC och ansvarig på Famnas kansli kan du sitta på distans och utföra jobbet. Helst ser vi att du jobbar via din egen dator.

Vad ger uppdraget: unika och aktuella kunskaper om idéburen välfärdssektor, vana att läsa årsredovisningar, träning i excell.

Lön efter överenskommelse.

Är du intresserad av att också bidra i analysen av resultaten och skriva delar av Famnas tillväxtrapport 2022 kan en fortsättning diskuteras. Så här ser föregående års slutprodukt ut https://www.famna.org/wp-content/uploads/2021/12/Tillv%C3%A4xtrapport-2021-S%C3%A5-klarade-Famnas-medlemmar-f%C3%B6rsta-corona%C3%A5ret.pdf

Hör av dig redan idag till ulrika.stuart@famna.org, med kort beskrivning av dina kunskaper inom redovisning och excell, samt ett kortfattat cv.

Senast uppdaterad 2022-09-29

Fler nyheter från Famna