Aleksandra WassoAktuellt

UHPO InköpsSupport informerar

Som medlem i Famna kan du utan årsavgift ansluta dig till inköpsorganisationen UHPO InköpsSupport och nyttja deras ramavtal inom bland annat livsmedel, förbrukningsmaterial, kontorsmaterial och sjukvårdsutrustning. Här får du reda på vad som är aktuellt inom UHPO.

Prissänkning skyddshandskar

Från den 1 september finns en efterlängtad prissänkning på nitril- och vinylhandskar med 15 procent. Det gäller hos UHPO-leverantörerna Mediq och OneMed. Förhoppningsvis kommer priserna att gå ner ytterligare i oktober-november. Kontakta UHPO för att få tillgång till avtalen. Som medlem i Famna är det kostnadsfritt.

Nya avtalsvillkor hos Staples och unika kampanjpriser hela 2021

Om du lägger en order på över 595 kronor är det fraktfritt från Staples. Miljöavgift tillkommer med 49 kronor på order under 595 kronor. Extra rabatt på 2 procent vid beställning på över 5 000 kronor. Gäller på hela orderbeloppet.

Staples anbudsprislista innehåller cirka 2 000 nettoprissatta produkter, och marknadsanpassade priser på övrigt sortiment. Bifogade kampanjpriser gäller hela 2021. Kontakta UHPO för att få tillgång till avtalen, och för dig som är medlem i Famna är det kostnadsfritt. Läs mer om Staples via denna länk.

Kontakta UHPO via info@uhpo.se eller 08-560 324 50.

 

Senast uppdaterad 2021-10-26

Fler nyheter från Famna