Kugghjulets kommande aktiviteter

Kugghjulet ordnar föreläsningar, workshops och seminarier inom olika områden som ger ASF bättre förutsättningar att drivas på ett hållbart sätt över tid, såsom exempelvis ledarskapsutbildning, Motiverande samtal (MI) och affärsrådgivning på plats. Kompetensutvecklingsinsatserna vänder sig till verksamhetsledare och anställda på ASF i Stockholms län.

 

Ledarskapsutbildning

Just nu pågår Långholmens beprövade ledarskapsprogram
som har nu anpassats tillsammans med Kugghjulet för att stärka ASFs roll som leverantör av arbetsträning och särart som företag. Det är 14 deltagare som deltar i insatsen under perioden september 2019 till maj 2020.

Kommande utbildningstillfälle:

  • 25-26 maj

 

Utbildning i jämställdhet

Jämställdhet ska genomsyra hela samhället – det är en
politisk vision och en lagstadgad målsättning. Genom den här tvådagarsutbildningen får ni ökade kunskaper om jämställdhet och genus, definitioner, begrepp och perspektiv samt samhälle och arbetsmarknad. Därigenom får ni verktyg för att kunna styra era verksamheter jämställt och hållbart.

Utbildningen hålls:

  • Del 1: 14 april, kl. 9-16
  • Del 2: 12 maj, kl. 9-16

 

Handledarutbildning

I vår får ni som har missat en eller ett par delar av
Kugghjulets handledarutbildning möjlighet att ta igen det ni har missat och få era diplom. Uppsamlingsheatet erbjuds enbart till er som har påbörjat men inte slutfört handledarutbildningen.

De som är aktuella för detta kommer att få ett mejl med inbjudan och information i början av 2020.

 

Kvalitetssäkring

Kugghjulets facilitator på Blå vägen

Just nu erbjuder vi kvalitetssäkrings workshoppar på plats hos er. Kugghjulets facilitator leder processen genom att stödja er att ta fram information och identifiera behov samt att inspirera till förbättring. Målet är att medarbetarna aktivt jobbar med utveckling av arbetsträningsprocesserna för att säkerställa att företaget har ett standardiserat erbjudande av arbetsträningstjänster av god kvalité.

 

 

 

Vi skickar ut inbjudan till alla våra aktiviteter per mejl till anställda hos Kugghjulets medlemmar som vi har mejladresser till. Saknar du inbjudan till någon av våra aktiviteter? Hör av dig till oss.

 

Senast uppdaterad 2020-04-02

Dela: