Kugghjulets kommande aktiviteter

Kugghjulet ordnar föreläsningar, workshops och seminarier inom olika områden som ger ASF bättre förutsättningar att drivas på ett hållbart sätt över tid, såsom exempelvis ledarskapsutbildning, Motiverande samtal (MI) och affärsrådgivning på plats. Kompetensutvecklingsinsatserna vänder sig till verksamhetsledare och anställda på ASF i Stockholms län.

 

Ledarskapsutbildning

Just nu pågår Långholmens beprövade ledarskapsprogram
som har nu anpassats tillsammans med Kugghjulet för att stärka ASFs roll som leverantör av arbetsträning och särart som företag. Det är 14 deltagare som deltar i insatsen under perioden september 2019 till maj 2020.

Kommande utbildningstillfälle:

  • 25-26 maj

 

Utbildning i jämställdhet

Jämställdhet ska genomsyra hela samhället – det är en
politisk vision och en lagstadgad målsättning. Genom den här tvådagarsutbildningen får ni ökade kunskaper om jämställdhet och genus, definitioner, begrepp och perspektiv samt samhälle och arbetsmarknad. Därigenom får ni verktyg för att kunna styra era verksamheter jämställt och hållbart.

Utbildningen hålls:

  • Del 1: 12 maj, kl. 9-16
  • Del 2: 26 maj, kl. 9-16

Utifrån rådande situation har våra utbildningar nu gjorts om till att vara helt digitala.

 

 

Vi skickar ut inbjudan till alla våra aktiviteter per mejl till anställda hos Kugghjulets medlemmar som vi har mejladresser till. Saknar du inbjudan till någon av våra aktiviteter? Hör av dig till oss.

 

Senast uppdaterad 2020-05-13

Dela: