Anders malmstenAktuellt

Viktigast inför Famnas årsmöte 28 maj – anmäl dig via länken

Famnas närmare 100 medlemmar är välkomna till det ordinarie årsmötet torsdag 28 maj kl 13-15, som i huvudsak genomförs digitalt. Det viktigaste du som medlem måste göra inför mötet är att anmäla dig senast 20 maj via denna länk. Länken finns också i ett utskick om årsmötet som mejlades ut 7 maj.

– Alla måste anmäla sig via länken. Annars fungerar inte tekniken. Några dagar före årsmötet skickar vi dig en individuell kod för att kunna logga in och delta i mötet, kunna begära ordet med mera, säger Ulrika Stuart Hamilton, Famnas generalsekreterare.

Famna kommer att tillåta upp till 45 personer att fysiskt närvara vid mötet, som hålls i Konferens 7A på Norrtullsgatan i Stockholm. Det är främst presidiet, styrelsen och funktionärer, men du som är intresserad att närvara på plats kan notera det när du anmäler dig.

– Varje medlemsorganisation har en röst på stämman, men sprid gärna inbjudan till fler i din organisation för det finns inga begränsningar för hur många vi kan vara digitalt. Men alla om vill delta måste såklart också anmäla sig. Det kommer att bli intressant information och diskussion om Famnas framtid, NyOrg och tillväxt av idéburen sektor, säger Ulrika Stuart Hamilton.

Senast uppdaterad 2020-05-29

Fler nyheter från Famna